Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je pravda, že Richard Krajčo (46) na titulní fotce našeho článku vypadá - kulantně řečeno - prapodivně. To, že frontman kapely Kryštof osahává silikonové torzo s poprsím, má ale své vysvětlení.

Ostravská kapela letos vystoupí v cíli Avon pochodu proti rakovině prsu. „Organizátoři nám nabídli za naše vystoupení honorář. Přišlo nám divné brát si za koncert na charitativní akci peníze, proto ostatně charitativní akce většinou neděláme, a tak jsme se rozhodli věnovat náš honorář dobré věci,” svěřil se na tiskové konferenci bohulibé akce zpěvák.

Skupina se vzdala svého honoráře ve prospěch Aliance žen s rakovinou prsu a tak měl její frontman Richard Krajčo tu čest představit na tiskové konferenci to, co bylo za peníze pořízeno -  šest figurín, na kterých si budou moci ženy ve specializovaných centrech po celé republice vyzkoušet, jak správně provádět samovyšetření prsu. „Vypadá to jako živé, skoro jsme se báli na to sáhnout. Nakonec jsme ale s klukama zjistili, že je to podobné jako doma. Je to takové měkké,“ popisoval Richard Krajčo.

Zpěvák si model ženských prsou přitiskl na svou mužnou hruď. „Ty vole, teď všichni fotíte. Jsem zítra zvědav na ty fotky a titulky,“ smál se zpěvák směrem k fotografům a upřesnil: „V modelu prsou se nacházejí nádory a slouží to k vyzkoušení samovyšetření.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám