Hlavní obsah
Článek

Jaká je nejoblíbenější zahraniční lokalita k trávení letošní dovolené? Dokázali byste si ji představit prožít celou v našich krajinách bez moře? Je právě ten pravý čas, kdy si pokládáte otázku, kam v létě vycestovat, a proto vám dáme pár tipů, kam za teplem, zábavou a odpočinkem. Ve vzduchu ale visí mimo jiné každoroční obava, jak vyrazit letos na pláž a neztrapnit se s přebytečnými kily. Prohlédněte si hubnoucí pomůcky, které využívají každodenně i známé osobnosti a buďte na léto připraveni!

Odpočinek u moře, který si zasloužíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prodej zájezdů do oblíbených zahraničních lokalit stoupá. Cestovní kanceláře uvádějí, že byl prodej zahájen s vysokým nárůstem dovolených v Chorvatsku, Španělsku a dalších středomořských lokalitách. Uvádí také, že zatímco klesla poptávka v krajinách severní Afriky, Češi a známé osobnosti vyhledávají pro ně mnohem méně známá místa, jako je italské Lago di Garda či francouzská Provence. Mnohem oblíbenější jsou také letecké zájezdy na méně známé ostrovy, kde také celebrity mohou odpočívat bez povšimnutí cizích zvědavých pohledů.

Pomocník, bez kterého se neobejdete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všem ale léto a plavky připomínají kila, která chtíc nechtíc po zimě a vánočních svátcích nabrali. Jednou z úžasných a revolučních vymožeností každého nadšence s nutričním poradcem v zádech je Nutriční mixér. Jednoduše si tak připravíte vaše oblíbené smoothie, a bez starostí tak můžete svačit zdravě a za rozumnou cenu. Tento mixér je dostupný za výjimečnou cenu.

Hubněte 4x rychleji, než byste čekali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud ale nechcete nic nechat náhodě a nabraná kila chcete do léta určitě pokořit, jsou zde právě pro vás jedinečné hubnoucí legíny, s jejichž technologií jednoduše zhubnete 4x rychleji, než byste čekali! Pokud tedy chcete zhubnout bez intenzivního cvičení, máme pro vás jednoduché řešení! Zhubnete efektivně už při běžné chůzi problematické partie, jako je pas, bříško, stehna, ale i zadeček!

Král mezi Smoothie makery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další jednoznačnou trefou do černého je celosvětově známý a úspěšný Smoothie maker, který navždy změní způsob, jakým se stravujete a měníte s ním zdravě a rychle svou postavu. Toužíte po plochém a vypracovaném břichu, rukách bez přebytečného tuku a povislé kůže? Pak je zde právě pro vás revoluční mixér, kterým si připravíte lahodný koktejl z čerstvého ovoce za 10 sekund. Praktický pomocník vám pomůže k vysněné postavě a se svou technologií shake and take si můžete vzít svůj čerstvý koktejl kamkoliv.

Lenošte v koutech naší republiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud by vás nepřesvědčila nabídka dovolené u moře a raději si užijete tuzemskou dovolenou plnou wellness procedur a dobrého jídla, máme zde pro vás širokou nabídku oblíbených míst, kde si vaše tělo i duše odpočine s maximální péčí odborníků. Masáže, whirlpool, luxusní hotely a speciální cenové nabídky, které nabízejí čeští podnikatelé za opravdu nízkou cenu! Největší nabídku dovolené v Česku za výhodné ceny.

Další články

Načítám