Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvěrnější Gottova fanynka, Němka Hannelore Uhl, se opět objevila v Praze. Koupila si lístky do druhé řady na galakoncert Bravo, pane dirigente na pražském Žofíně, který byl poctou dirigentovi a hudebnímu režisérovi Milanu Wolfovi. Zřejmě čekala Mistra. Ten se ale po boji s rakovinou mízních uzlin ještě necítí ve formě a nevystupuje.

Hannelore nevynechá jediný Gottův koncert u nás i v Německu, posílá mu několikastránkové dopisy, dokonce v noci klidně zvoní u jeho domu na Bertramce. Gottem je doslova posedlá, neustále je mu v patách.

A zřejmě už má novou 'oběť'. Hannelore doslova visela pohledem na operní hvězdě Štefanu Margitovi. A dočkala se své chvíle slávy. Štefan slezl z pódia k oslavenci a vyzval publikum, aby zpívalo s ním árii Jaká to nádhera.

A jediná Hannelore se rozezpívala a na celý sál v češtině spustila svým zvučným neškoleným hlasem. Během jeho vystoupení pak nemohl nikdo ani ceknout, Němka ho okamžitě okřikla. Vypadá to, že Štefan si teď stejně jako Gott bude muset pořádně hlídat vrátka svého domu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám