Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru podstoupila Nikola Buranská (31) plastickou operaci prsou, a jelikož se o ni po zákroku víc jak týden starala její maminka Leona, tak se jí to Česká Miss Earth 2014 rozhodla vrátit. Modelka podpořila svou maminku, když se rozhodla podstoupit liposukci břicha a boků.

„Moc se mi líbí přístup lékařů a celého personálu kliniky. Vylepšení dekoltu jsem nejdřív dlouho zvažovala a právě maminka mi v tomto byla velkou oporou. Když viděla, jak jsem nadšená a spokojená, rozhodla se, že si nechá vylepšit problémové partie a objedná se na kliniku na konzultaci,“ řekla nám Nikola.

„S Nikolkou sdílíme úplně všechno, a když jsme o tom spolu hovořily, tak jsme došly k tomu, že by mi tento zákrok mohl pomoct,” říká Leona Buranská a dodává: „Vím, že mám slabiny. Poté, co jsem překročila čtyřicítku, tak se mi nedaří váhu udržet na té úrovni, jak bych chtěla. I když se snažím cvičit a zdravě jím, tuky v oblasti boků a břicha se vehementně drží dál.”

Nikol maminku v rozhodnutí podstoupit liposukci podporovala. „Mamince to přeju a těším se z toho, že bude mít za pár hodin po zákroku dobrý pocit. Už je babičkou, tak bude nejkrásnější babička široko daleko,” říká předloňská účastnice jediné národní soutěže krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám