Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Roman Vojtek (52) a jeho stále ještě manželka Tereza spolu jako rodinka umí vycházet. Ač mají oba dva nové partnery, nechtějí, aby jejich děti rozchodem svých rodičů trpěly.

Vojtek se jako vzorný taťka stará o syna Benedikta i dceru Editku a manželka se mu snaží vycházet vstříc. Dokonce spolu vyjdou natolik, že společně s dětmi klidně jezdí jedním autem. Naposledy se takto nechali zvěčnit cestou na tiskovou konferenci k Avon pochodu proti rakovině prsu, kam měl namířeno Vojtek s malou Editkou.

"Přijeli společně jako rodina jedním autem. Roman s Editkou šel na tiskovku, Tereza s Benediktem se vydali jiným směrem," řekl nám svědek, který si rodinky v jednom autě všiml.

Vojtek odešel od manželky loni pár týdnů před tím, než porodila syna Benedikta. Údajně se ve vztahu necítil šťastný. Už tehdy se i po nehezkém rozchodu uměl s manželkou dohodnout a vzorně se o své potomky staral.

Teď je spokojený po boku muzikálové zpěvačky Petry Vraspírové. Na ocet nezůstala ani Tereza Vojtková, která prý randí s hokejistou Mladé Boleslavi Michalem Bártou.

Reklama

Další články

Načítám