Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejoblíbenějších objevů české hudební scény Pavel Callta (27) zazpíval cover nejúspěšnějšího songu současnosti. Až tohle fanynky uslyší, půjdou do kolen.

Málokomu unikl největší zahraniční hit Love Yourself od Justina Biebera (30). Je totiž nejhranějším songem v českých rádiích. Pavel si tenhle megahit zazpíval při návštěvě na Evropě 2 v rámci prestižního hudebního žebříčku Evropa 2 Music Chart, kde zároveň představil i svůj nový song Propojeni.

„Jelikož jsem vyrůstal na Justinovi Timberlakovi, pamatuji si, že když mi bylo tak 17 let, narazil jsem na jeho cover od Justina Biebera – tehdy asi desetiletý kluk zpíval s kytarou moji oblíbenou skladbu Cry Me a River. To jsem ho poprvé slyšel a ještě nebyl vůbec známý,“ prozradil Callta, který Bieberovi vždycky fandil.

„Řekl jsem si: wow, ten kluk má před sebou obrovskou kariéru, jestli s tím neskončí. Od jeho prvního singlu "Baby" sleduji jeho kroky. Nikdy jsem nepatřil k té skupině lidí, co by Justina Biebera hejtovali, ale vždycky jsem mu fandil, protože vím, že je multitalentovaný pokorný člověk a s posledním albem se ukázalo, že patří opravdu k top světovým umělcům. Jsem rád, že jsem si mohl takhle spontánně zazpívat Love Yourself. Navíc tuhle skladbu napsal Ed Sheeran a ten patří také k mým oblíbeným umělcům,“ dodal zpěvák. Jak se mu písnička povedla, se podívejte v naší videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám