Hlavní obsah
Článek

Zamilovala se na první pohled do party mládenců a hned chtěla jednoho z nich klofnout. Rychle se kvůli tomu převlékla z ležérního oblečení do sexy šatiček s výstřihem, který by omráčil i dolňáky, jenže když se dozvěděla pravdu, vzteky málem rozmlátila mikrofon!

Řeč je o herečce a zpěvačce Barboře Mottlové (37), což je jistě velmi šikovná a vnadná dívka, jenže když narazí na nepravé, dokáže to být pro ni hodně trpké zklamání.

Na dopravní akci Zkus to bezpečně dorazila v pohodlném oblečení, už po chvilce se ale rychle běžela převléknout. „Narazila tu na partu mladíků a byla z nich hotová. Šaty měla až na vystoupení, ale hodila je na sebe snad za vteřinu a začala se před nimi nakrucovat. Marně,“ dozvěděli jsme se od svědků.

Chudák sympaťanda Bára, která exceluje jako herečka ve filmech i seriálech, ale jinak také coby zpěvačka nebo úspěšná moderátorka, tvrdě narazila. Zhruba tak podobně, jako nedávno Štěpánka Decastelo. Potkala totiž týpky, kteří milují jiné týpky, a jsou shodou okolností finalisty soutěže Gay roku.

„Vzteky si přes sebe zase přehodila aspoň bundu a pak se nuceně usmívala. Ale vypadalo to, že ji to dost navztekalo,“ tvrdí svědci. Tak snad příště, Báro!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám