Hlavní obsah
Článek

Na nedostatek práce si momentálně Monika Bagárová (29) nemůže stěžovat. Připravuje nové album, videoklip a celou koncertní tour. A k tomu ve spolupráci s návrhářem Lukášem Macháčkem připravuje kolekci oblečení. Podstatnou část roku přitom pobývá v Americe. Odpověď na otázku, jak nejradši tráví volno, se tak přímo nabízí. „Volný čas se snažím trávit se svojí rodinou ať už doma nebo někde v přírodě na procházce. Hlavně, že jsme všichni spolu,“ říká Monika.

K profesi zpěvačky patří i ‚nějak vypadat‘, což je stránka, kterou Bagárová nezanedbává a svým fanouškům nabízí nejen kvality hlasové, ale i ty vizuální. A ty něco stojí, i když v případě dvaadvacetileté ženy toho odříkání ještě není tolik. „Nikdy jsem žádnou dietu nedržela, zatím jsem díky bohu ani nemusela. Ale cvičit chodím a snažím se jíst pravidelně a alespoň trochu normálně, což u mě znamená bez fastfoodu a zbytečně mastných jídel,“ říká s tím, že tvarování postavy ve fitku je ale už teď dřina. „Alespoň pro mě teda ano.“

„Nejhorší jsou začátky, těch prvních pár tréninků, pak se člověku začne líbit ten pocit po cvičení a vůbec celkově to, že dělá něco pro sebe a pro své zdraví. Snažím se chodit cvičit minimálně 3krát týdně,“ dodala Monika, která cviky zúročí na charitativní akci Wings for Life World Run, která se uskuteční v neděli 8. května (pro nás nejblíž v Bratislavě).

Cílem je přispět na výzkum poranění míchy a pomoci lidem na vozíku. Závod startuje ve stejný den a ve stejnou hodinu v 35 městech po celém světě a účastní se ho jak profesionálové, tak i amatéři, známé osobnosti i vozíčkáři. „Tato akce má mezinárodní přesah a viditelné výsledky. Jedná se již o třetí ročník tohoto běhu, kdy vždy celá částka startovného připadá neziskové nadaci Wings for Life pro výzkum poranění míchy. Díky tomuto běhu se již podařilo získat více než 7 miliónů eur,“ upřesnila Bagárová svou motivaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám