Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček dirigoval velký koncert k narozeninám svého dlouholetého spolupracovníka a kamaráda Milana Wolfa. Znají se prý tak dlouho a dobře, že jsou jako bratři. Takže na koncertě nechyběla ani jeho rodina, vystoupil syn Felix v duetu s Míšou Noskovou (41), dcera Anička vystřihla píseň od Adele a jeho manželka Dagmar Patrasová (67) podruhé píseň o nevěrníkovi.

"S Milanem se známe někdy od roku 1975. Milana mám strašně rád a jsem přesvědčený o tom, že až on nebude jako režisér při mých nahrávkách, tak už se na to taky vykašlu," překvapil nás Felix. To, že vystupovala na koncertě celá jeho rodina, prý nebylo na jeho triku. "Nebyl jsem ani producentem, ani dramaturgem. Asi se to hodilo," mínil.

A proč Dáda opět volila píseň o nevěrníkovi? "Ptala se, co by měla zpívat, a já v době, kdy jsou v bulváru takové kecy, navrhl, aby si vybrala písničku, která se jmenuje Seber si svý saky, paky. Že se to bude hodit a bude to úsměvné. Navíc je to dixieland, což je veselá muzika," prozradil nám Felix. "Minulý týden už jsme ji jednou hráli, protože teď to brala televize, a chtěli jsme, aby to měla zažité," doplnil s tím, že jim oběma to přijde vtipné.

Dáda bude mít brzy velké narozeniny, tak jsme byli zvědaví, jaký dárek pro ni Felix chystá. "To po mně nemůžete chtít, abych to prozradil. Dárek už mám, ale dám jí ho až 27. dubna, kdy má narozeniny, takže příští středu. A bude to bomba," uzavřel Slováček.

Reklama

Další články

Načítám