Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) byla jednou ze zpěvaček, jež zazpívaly na narozeninovém koncertu pro dirigenta a hudebního režiséra Milana Wolfa, který se uskutečnil ve velkém sále pražského Žofína. A diváci váhali, zda se mají více soustředit na její hlas, anebo hledět na její dechberoucí dekolt. Kateřině to velmi slušelo.

"S panem Wolfem jsem spolupracovala při natáčení desek s orchestrem Felixe Slováčka a s Laďou Kerndlem. Byla to úžasná spolupráce, velmi nám pomáhal. Ráda na to vzpomínám, a proto jsem se těšila, že na tomto koncertě mohu vystoupit. Je sice přísný, ale vždy je to ku prospěchu věci," řekla nám Kateřina.

Stejně jako na písně se Katka připravovala i co se outfitu týče. "Oslovila jsem salon, se kterým spolupracuju a kam zrovna přivezli nové šaty. A nakonec to sedlo tak, že jsem se barveně trefila do červené a zlaté, což jsou dominantní barvy Žofína," byla se svojí volbou modelu spokojená Brožová.

Má po krátké dovolené, takže byla ještě trochu opálená, ale už je zase v plné práci. "Právě jsem dotočila seriál Doktorka Kellerová pro televizi Barrandov, teď si trochu vydechnu, ale dál pokračuji v Exkluzivu a čekají mě letní nabídky na dva filmy, tak jsem zvědavá, jestli to klapne," naznačila a my byli samozřejmě zvědaví, oč jde. "Z pověrčivosti nechci být moc konkrétní, ale jedno by měla být pohádka a druhé komedie," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám