Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ještě před pár lety Milan Bahul pendloval mezi Slovenskem a Čechami, kde žil společně s přítelkyní Kateřinou a jejich malou dcerkou. Nedávno vyplavala na povrch informace o jejich rozchodu a s ní i řada nepřesných informací. Teď se oba bývalí partneři rozhodli vše uvést na pravou míru.

„Dcera oslavila tento měsíc čtvrté narozeniny. Frekvence našeho kontaktu je určena především mým pracovním vytížením. Vztahy s Kateřinou jsou stabilizovány a korektní. Doufám. Je to koneckonců máma mé dcerky,“ uvedl pro Super.cz herec, který to u českých divaček svého času vyhrával jako doktor Pusenský v Ordinaci v růžové zahradě.

K rozchodu se vyjádřila i hercova expřítelkyně, televizní dramaturgyně Kateřina Dbalá. „Rozešli jsme se s Milanem v červnu roku 2013, ale po dohodě zůstal ještě nějakou dobu bydlet u mě. Důvodem nebyla Milanova pracovní vytíženost, ani nikdo třetí. Já, Milan a moje okolí pravý důvod známe, a to mi stačí. Náš rozchod objektivně velice prospěl všem zúčastněným. Dcera vyrůstá v milujícím a harmonickém prostředí de facto úplné rodiny. Milana si vážím a respektuju ho jako člověka i jako otce svého dítěte,“ uvedla s nadhledem Kateřina.

Dnes je přítelkyní Milana Bahula slovenská herečka a zpěvačka Andrea Martvoňová. „Jiskra přeskočila v první polovině roku 2014 u natáčení seriálu Chlapi neplačú,“ řekl Super.cz Bahul, který má v současnosti pracovní závazky jen na Slovensku. „Hraji v seriálu ZOO a v divadelním představení Aj muži majú svoje dni,“ dodal charizmatický chlapák, který se momentálně do Čech vrací jen za malou dcerkou.

Reklama

Další články

Načítám