Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je tu a to znamená, že je nejvyšší čas udělat si radost novým outfitem. Pusťte svěží trendy do svého šatníku a vybírejte z nejnovějších kolekcí. A co na vás čeká? Nejlepší móda od Replay, Gant, Desigual, Pepe Jeans a více než 90 dalších značek. Buďte intuitivnější a nebojte se experimentů - jaro k tomu přímo vybízí a my pro vás máme inspiraci. Z nabídky na Bibloo.cz si vybere každý milovník módy.

Trefte se do černého správnou sukní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, chcete-li vtáhnout jaro do svého šatníku, sáhněte po sukních a šatech. Trendy mluví jasně! Ve skříni by letos neměly chybět pleteninové nebo košilové šaty v krátké variantě. Na výsluní se dostávají i maxišaty a sukně v prodloužené délce. Popustit uzdu fantazii můžete při výběru barev. Jaru vládnou květinové vzory a pestré barvy, které bravurně vystihují značky Desigual či svěží italská móda Fracomina. Nezapomínejte, že v šatníku žádné ženy nesmí chybět klasické „černé“, které se hodí nejen do společnosti, ale v kombinaci s barevnými doplňky s nimi zazáříte i ve světle jarních paprsků.

Košile jako základ dámského šatníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Košile by měla tvořit základní kámen šatníku každé ženy. Na první pohled může vypadat obyčejně, ale vězte, že s ní lze vykouzlit dokonalý outfit. Dá se nosit na několik způsobů, volně přes kalhoty, zastrčená třeba do pouzdrové sukně nebo třeba k rebelsky roztrhaným jeansům. Pokud vyberete kvalitní kousek, například z dílny Armani Jeans, a dopřejete mu dostatečnou péči, můžete s ním zářit i několik sezón.

Zjistili jsme za vás: Jak nakupovat nové kolekce a zároveň získat 10 000 korun na nákupy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušeli jsme za vás a ono to funguje! Dostanete kredit v hodnotě 10 000 Kč, kterým si zlevníte vše, co vám padne do oka. Máme pro vás připravené nové kolekce, ke kterým budete mít přístup jen vy. A navíc je pořídíte až o 80 % levněji. Chcete ještě víc? Čeká na vás doprava zdarma, pozvánky na VIP akce a módní přehlídky. Exkluzivní magazín plný inspirace, dárky a odměny za nákup. Chcete se cítit jako VIP celebrita? Pojďte do toho s BIBLOO VIP.

Replay jeans

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li si užít jaro v pohodlí a zároveň stylově, sáhněte po nejuniverzálnějších kalhotách všech dob – jeansech. Investujte do nadčasových, pohodlných a originálně střižených kousků, které podtrhnou půvab vaší postavy i rebelské sklony. Jste-li velcí, malí, štíhlí či mohutní, ideální volbou je značka Replay, jejíž jeansy vám díky odolným materiálům budou dělat společnost mnoho sezón. Replay ale není pouze denim! Vybírat můžete košile, sukně, šaty, tílka, bundy, svetry, mikiny a doplňky z mnoha materiálů. Replay znamená v angličtině opakování a my vám zaručujeme, že pokud podlehnete kouzlu této značky, už nebudete chtít nosit nic jiného.

Mokasíny, tenisky a platformy Gant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vkráčejte do vybrané společnosti aktuálních trendů ve správných botách. Ať již milujete ploché podrážky, dopřáváte si pohodlí v klasických teniskách nebo neuděláte krok bez podpatků, letos nemůžete šlápnout vedle. Jarní trendy jsou tak rozmanité, že si vybere každý. Chcete-li však pozvednout outfit do nebeských výšin, vsaďte na jistotu se značkou Gant. V nové jarní kolekci přináší mokasíny, tenisky, platformy, baleríny a další must-have kousky navržené s vášní pro design. Ale pozor! Tyto boty jsou silně návykové.

Další články

Načítám