Hlavní obsah
Článek

Vyžilá sexbomba Angelique Morgan alias Frenchy (48) dělá všechno proto, aby navázala na svou zašlou slávu z reality show Big Brother. Promenádování se v růžových plavečkách, svlékání se na veřejnosti ani natáčení lascivních videoklipů zřejmě nezabírá, a tak se tato afektovaná čtyřicátnice rozhodla přitvrdit.

Do světa vypustila zprávu, že je bisexuální, a ihned hrdě představila svou přítelkyni. Tou je návrhářka, modelka a dýdžejka Gabi Grecko (26), jejímž životním triumfem byla loňská svatba s australským miliardářem Geoffreym Edelstenem. S o 46 let starším manželem jí to ale v ložnici moc neklapalo, a tak skončila v náruči excentrické Frenchy.

Soudě podle posledních snímků této bizarní dvojice Gabi zřejmě našla tu pravou, byť poněkud chudší drahou polovičku. Na pláži v Malibu se v podání prostopášné dvojice odehrávalo vskutku nebývalé divadlo.

Potrhlé ženštiny se stylizovaly do role myšky Minnie z kresleného seriálu Mickey Mouse. Žádná podívaná pro děti se ale překvapivě nekonala. Prostopášné myšky se producírovaly na pláži nahoře bez s bradavkami zakrytými jakýmisi bambulkami ve tvaru srdíčka.

Frenchy si pak od své podivné přítelkyně nechala lascivně naplácat na zadek zvětšeným lízátkem. Dovádění nevšedního páru vypadalo jako natáčení laciného erotického filmu. Chyběl jen polonahý myšák Mickey, kterého zamilovaný páreček naštěstí do svých hrátek nezasvětil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám