Hlavní obsah
Článek

Před sedmi lety díky Míše Maurerové vznikla v seriálu Ulice postava kadeřnice Digi. O víkendu se představitelka této role objevila mezi hlavními hosty na finále soutěže Kadeřník roku. Míša ale rozhodně neočekávala, že by si v konkurenci těch nejlepších vlasových profesionálů České a Slovenské republiky zasloužila také nějakou cenu.

„Zatím jsem zdatná jen ve skládání ručníků, zametání vlasů a namotávání kabelů na fén. To jsou zatím jediné činnosti, které mi svěřují v rámci mé role,” řekla nám herečka. I přesto si ale Maurerová vyzkoušela roli kadeřnice i mimo plac.

Největší obětí se stal hereččin syn Pepík. „Jednou jsem ho ostříhala na hříbečka, až vypadal jako mnich. Všichni mu říkali, že vypadá jako Jean Reno z filmu. Proto jsem rychle zavolala svému kamarádovi a kadeřníkovi Danovi Paškovi, aby to opravil. Nikdy jsem neviděla člověka se tak smát, když viděl ten výtvor,” přiznává se Míša Maurerová, která s nůžkami a strojkem v ruce neublížila pouze synovi, ale například i kamarádům v rámci bujarých večírků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám