Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na Bianu jsme pro vás zachytili zprávu, že jaro nakonec bude. Všechen nábytek, interiérové doplňky a dekorace se už vybarvují do svěžích jarních odstínů, jako je blankytná modrá, čerstvá zeleň nebo barva fialek. A jak to vypadá v ložnicích? Ty jenom kvetou!

Snídaně v trávě? Klidně každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A taky večeře, oběd, svačina nebo tajně ulovená sušenka... To všechno si mnohem víc užijete, když svou jídelnu obléknete do uklidňujícího a přitom osvěžujícího odstínu zelenající se louky. Barva sluší především detailům, jako jsou ubrousky, prostírání, příbory nebo třeba solnička s pepřenkou. Pokud však vašemu interiéru vévodí například bílá a jednoduché linie, nebojte se opticky rozsvítit místnost výraznými zelenými židlemi.

V obýváku jako na obláčku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdy naposled jste si opravdu kvalitně odpočinuli? Pokud si nejste jisti, jak se to dělá, zkuste na to jít od lesa. Nebo rovnou přes obývák. Na pohovce nebo vysněném křesle se budete cítit jako v nebi, pokud je vyberete v blankytné modři. K posezení vám bude dobře ladit masáž chodidel od světlého koberce s vysokým vlasem či nohy pohozené na novém konferenčním stolku v nebeském odstínu. Jedna barva je vám málo? Pak sáhněte po jakýchkoli dalších pastelových tónech, všechny ke světle modré přirozeně ladí.

Fialky umí vyniknout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barva fialek upoutá pozornost hned na první pohled. Proto ji neváhejte použít na prvcích, které mají v interiéru vyniknout. V malé místnosti to klidně může být jen váza, svícen nebo polštářky, ve větším prostoru klidně zvolte dominantu v podobě křesla, pohovky nebo odvážné designové tapety. Fialová ráda pohlcuje světlo, proto se hodí ji vyvažovat světlými a teplými barvami.

Pozor, kvetou postele!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak zařídit, aby bylo každý den na růžích ustláno? Často stačí jen vyměnit povlečení. Ne jen špinavé za čisté, ale hlavně vaše okoukané za nové, ideálně nádherně rozkvetlé. Na povlečení z Biana najdete téměř jakékoli kvítky od růží přes sakury až po tulipány. Jejich výhodou je, že nikdy nezvadnou a budou vás tak těšit při každém probuzení. Florální motivy se hodí jak do vintage či venkovských interiérů, tak do moderních a minimalistických ložnic.

Další články

Načítám