Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedno tělo a spousta parády! Tahle modelka se narodila v Itálii, jmenuje se O bag, a když si ji vezmete domů, bude vám dělat velkou radost. Třeba tím, že může být každý den jiná. Jestli patříte k těm, kdo se dokážou v obchodě hodiny rozhodovat, jestli černá, nebo růžová, anebo musíte být před odchodem z domu sladění od hlavy až k patě, budete si s ní neskutečně rozumět.

Když je kabelka modelkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí si jen správně vybrat tělo (v nabídce jsou dvě základní velikosti a až neskutečné množství barev) a pak už můžete ladit... Kabelka O bag je skládací, a nakolik ji budete chtít parádit, je jen a jen na vás. Můžete si vybrat jeden ze základních modelů, protože i ty vypadají zatraceně cool. Anebo si třeba pořídíte hned několik držadel různých barev, délek a velikostí a každý den tak budete vypadat jinak. Tělo kabelky je vyrobeno z kvalitního plastu, který se lehce udržuje a je „in“. Přikoupit je možné také vnitřní uzavíratelnou tašku. A kdo chce styling posunout ještě dál, může kabelku doplnit náramky, hodinkami nebo slunečními brýlemi stejné značky. Kompletní nabídku najdete na obag.cz.

Tahle se narodila v Itálii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bella signora! Pokud zaslechnete v Itálii tento kompliment, znamená to, že máte skutečně šmrnc. Italové jsou velkými módními znalci a ve světě módy mají výrazné slovo. Italským modelům nikdy nechybí elegance, lehkost a styl. Už jste ale slyšeli o italské kabelce snů? Návrhář Emanuele Magenta uchvátil svět taškou, kterou si můžete ze stovek možností poskládat přesně podle svého přání.

Italská nadčasová kabelka O bag s barevným lemem a řetízky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je lehká, praktická, designová a každý s ní vypadá zatraceně cool. U každé příležitosti může vypadat jinak. Kabelky O bag si zamiloval celý svět a my moc dobře víme proč. Už nemusíte řešit, že vám u kabelky nesedí jeden detail, anebo že vám její barva neladí s outfitem, ve kterém se chystáte ven. Kabelku O bag si můžete poskládat sami a její vizáž se dá měnit klidně každý den.

Trend, který si zamiluješ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou barevné, lehké, voděodolné, jednoduché a krásné! Kabelky O bag dobyly svět a staly se hitem. Vítejte ve světě O bag! Základní část kabelky je vyrobena z kvalitního plastu EVA, který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a dokonale potvrzuje heslo, že v jednoduchosti je krása. O bag by neměla chybět v šatníku žádné ženy, která sleduje současné trendy.

Pestrý výběr barev se nevyhýbá ani doplňkům, hodinky O clock můžete sladit s vaší kabelkou O bag

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesný čas a zábavné kombinace – to jsou hodinky O clock italské značky Fullspot. Jejich minimalistický design, moderní materiály a syté barvy přesně naplňují filozofii svého výrobce. Jako doplněk vyniknou samostatně, skvěle je ovšem sladíte s kabelkami O bag, O chic, O pocket nebo O basket. Jsou tak lehké a pohodlné, že je na ruce skoro neucítíte. Příjemný, měkký a omyvatelný silikonový náramek v mnoha barevných variacích můžete dle své fantazie kombinovat s ciferníky různých designů. Svůj styl si určitě najdete.

Další články

Načítám