Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová sbalila v rychlosti kufr a rozhodla se strávit pár dní u moře, konkrétně na kanárském ostrově Lanzarote. „Je to tu opravdu nádherný, každý den podnikáme výlety, ostrov už máme projetý téměř celý, zbývá jen Národní park Timanfaya,“ sdělila nám Lucie.

O tom, že moderátorka v minulosti závodně plavala, se ví, ale že je i vášnivá surfařka, tuší jen málokdo. „Je to tak, každý den se snažím jezdit dvě hodiny, ale pořád si přijdu jak úplný začátečník. Upřímně můžu přiznat, že jsem se do surfování totálně zamilovala. A když vidím, jak někteří ve vlnách válí, dost jim závidím,“ prozradila moderátorka. A jak tráví dovolenou ve Španělsku kromě surfování?

„Moře je dost studené, navíc rozbouřené, takže se dá jezdit jen v neoprenu a na plavání v něm to tentokrát není. U bazénu na baráku si to ale občas vynahrazuji. Teda spíš z lehátka, ale představuji si, jak v něm plavu,“ smála se moderátorka.

Po návratu z dovolené čeká Lucii opět pracovní maraton. „Potřebovala jsem načerpat nové síly, od příštího týdne budu opět moderovat primáckou zpravodajskou roadshow po českých a moravských městech, moderuji různé akce a samozřejmě Divácké zprávy a Miniduely na Primě,“ dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám