Hlavní obsah
Článek

Národem obdivovaná sportovkyně Martina Sáblíková vyrazila na dopravně preventivní akci, a všichni tak mohli vidět její nový přeliv. Líbí se vám?

S Martinou jsme si povídali o fanoušcích, ale i o řízení. Zatímco na ledě si užívá rychlosti, za volantem je obezřetná.

„Snažím se jezdit podle předpisů. Musím to zaklepat, ale naštěstí za deset let, co řídím, jsem neměla žádnou autonehodu, ani ťukanec,“ řekla Super.cz drobná olympijská vítězka.

Má tak „profláklý“ obličej, že ji všichni poznávají na první dobrou. Když jde nakupovat, prý se radši ani nemaskuje, bylo by to zbytečné.

„Lidé by mě poznali i s brýlemi. Nechci se před nikým schovávat. Mám fanoušky ráda, takže kdokoli přijde, snažím se vyhovět. A i když jdu ven s přáteli, musím počítat s tím, že mě lidé budou poznávat. Nemám s tím žádný problém. Vyfotím se, a když chci mít soukromí, sejdeme se jako uzavřená společnost,“ říká Sáblíková, které chodí strašně moc vzkazů od fanoušků.

„Žádost o ruku ještě nepřišla, ale jinak je toho hodně. Všechny dopisy, co mi chodí, jsou příjemné. Píší, že mi fandí, chtějí podepsat fotku. Na všechno odpovídám, jsem za to ráda. A dostávám i spoustu věcí. Poslali mi třeba i pletené návleky na velikonoční vajíčka,“ dodala rychlobruslařka, která naopak vůbec neřeší nenávistné komentáře na svou osobu na internetu. Prý se jí nijak nedotýkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám