Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka SuperStar Veronika Stýblová zhubla skoro dvacet kilo a stala se vyhledávanou muzikálovou zpěvačkou. Během zkoušek a představení muzikálů Mýdlový princ a Sibyla královna ze Sáby ale nezanevřela ani na svoji sólovou dráhu.

"Cesta je to velmi trnitá a ne moc jednoduchá, pokud nemá člověk kolem sebe ten správný tým lidí. Rozhodla jsem se do toho nyní opět plně ponořit a začít vydávat další nové věci. Zhruba půl roku vznikal nový singl ve spolupráci s hudebním producentem Manenem s názvem I’m Feeling Down. Přípravy tohoto singlu nebyly vůbec snadné. Byly to hodiny a hodiny práce a času strávených jak ve studiu, tak nad hledáním chyb a případných změn textu, hudby a podobně," svěřila.

"Bude to zcela jiný hudební styl, než který se na české a slovenské hudební scéně očekává. Jedná se o styl house, který dle mého názoru hodně posluchačů uvítá. Hudební producent Manene, který je uznávaný nejen u nás, ale i v zahraničí, mě minulý rok oslovil s nabídkou, že by se mnou chtěl natočit nějakou skvělou pecku, no a tak jsme se do toho pustili," vyprávěla.

Sama přitom o tomto stylu dost pochybovala. "Myslím si, že tento singl má naději na úspěch, protože je to něco, na co si doposud žádný český interpret netroufl. Dříve jsem si říkala, že house style není žádné zpívání, ale až po natočení tohoto singlu jsem změnila názor. Pokud člověk chce, aby to byla opravdu pecka, je potřeba tam dát nejen super zpěv, melodickou linku, ale také dát do toho svou individualitu a projev. Nebylo to jednoduché, ale z konečného výsledku jsem nadšená," uzavřela Veronika, která už dokončuje i videoklip k písni.

Reklama

Další články

Načítám