Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se loni potýkala s vleklými zdravotními problémy. Tehdy prodělala těžký zápal plic. Ani letos se jí však návštěvy nemocnic nevyhýbají. Modelka totiž musela na operaci štítné žlázy, na které už několik let měla uzlíky, o jejichž odstranění rozhodl lékař. Uzlíky naštěstí nebyly zhoubné. Jediné, co tak modelka musí řešit, je viditelná jizva na krku. I ta ale brzy nebude téměř vidět.

„Děkuji všem, kteří jsou blízko, za podporu. Operace štítné žlázy proběhla bez problémů, úspěšně. Rekonvalescence byla rychlá a nekomplikovaná. A podstatné je to, že histologický nález je zcela v pořádku a není třeba další léčby. Velké poděkování panu profesorovi Vladislavu Třeškovi a všem zdravotníkům na chirurgickém oddělení FN Plzeň,“ napsala na sociální síti modelka.

Na uzlíky ve štítné žláze se nejčastěji přijde na sonografickém vyšetření štítné žlázy. O jejich odstranění pak rozhoduje endokrinolog. Řada uzlíků ve štítné žláze je zcela nezhoubných a po operaci je nemocný definitivně vyléčen, což je i případ Vlaďky Erbové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám