Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská tenisová kráska Dominika Cibulková (26) patří k nejobletovanějším světovým tenistkám. A není divu. Sličná blondýnka propůjčila své dokonalé tělo několika reklamním kampaním a neměla problém ani se svlékáním pro časopis.

Na modeling je sice hodně malá (měří 161 centimetrů), ale jinak byste si ji s modelkou klidně splést mohli. Dominika se totiž o módu zajímá, a pokud ji potkáte na prestižní společenské události, rozhodně by vás na první pohled nenapadlo, že se jedná o profesionální tenistku.

Nejinak tomu bylo i na bratislavských dnech módy, kam sličná sportovkyně zavítala shlédnout několik přehlídek. Na vizáži si Dominika dala opravdu záležet. V černých minišatech odhalila svůdné nohy a moc jí to seklo. Nechyběla ani luxusní kabelka a drahé šperky.

Půvabná Slovenka právem patřila k hvězdám večera, které přitahovaly pohledy přítomných mužů jako magnet. Osmatřicátá hráčka žebříčku WTA zkrátka umí na první pohled zaujmout nejen na tenisovém kurtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám