Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eurovision Song Contest se blíží, a tak naše reprezentantka Gabriela Gunčíková (30) a její tým finišují s přípravami. Podívejte se na šaty i make-up, ve kterých zpěvačka předstoupí před publikum ve Stockholmu a televizní diváky po celém světě. Těch je téměř dvě stě miliónů.

Celý styling se nese v čistotě, jednoduchosti a přirozenosti a koresponduje s atmosférou a vizuálním provedením klipu k soutěžní písni I Stand. I v tom je Gunčíková za přirozenou blondýnku, ne žádnou barbínu. „Make-up se vybíral tak, aby to bylo co nejvíc čisté. Chceme to držet v přirozené kráse,“ řekla Gábina na zkoušce líčení a účesu.

O ten se postarala Blanka Hašková, přímo ve Stockholmu ale bude mít tým Eurovize vlastní kadeřníky, kteří pak dle podrobných pokynů včetně fotografií vymyšlený účes vytvoří.

Jednoduchosti se držel i autor dlouhých bílých šatů, v nichž Gábina vystoupí (poprvé 10. května během prvního semifinálového večera, který budou moci diváci sledovat v přímém přenosu na ČT2), módní návrhář Pavel Ivančic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám