Hlavní obsah
Článek

Herečka a bývalá modelka Milla Jovovich (35), jež se veřejnosti vepsala do povědomí díky roli Johanky z Arku ve stejnojmenném filmu z roku 1999, tráví léto s manželem Paulem W.S. Andersonem (46) v Mexiku. U bazénu jednoho z tamních luxusních hotelů bylo zřejmé, jak moc se vzájemně milují. Jejich neustálé dotyky, objetí a polibky naznačovaly, že si jsou i po několika letech velice blízcí. Poněkud zarážející byla však hereččina postava v bikinách. V poslední době totiž výrazně zhubla.

Scény jako vystřižené z romantického filmu. Přesně tak vypadá dovolená známé herečky původem z ukrajinského Kyjeva a jejího manžela, režiséra Andersona, s nímž spolupracovala na hororu Resident Evil z roku 2002. Dvojici se v roce 2007 narodila dcera Ever Gabo.

Relax v Mexiku je v jejich podání opravdu dokonalou inspirací pro všechny páry, jejichž vztah již po pár měsících ztrácí jiskru. Milla se dokonce osmělila a odhodila horní díl bikin, když se s manželem koupala v bazénu. Venku však bedlivě střežila, aby nic nebylo vidět a svá ňadra si držela rukama.

Jovovich začala s modelingem už ve svých deseti letech, kdy ji objevil fotograf Carlos Reynosa. Později předváděla pro nejprestižnější značky jako Christian Dior, Versace, Donna Karan, Giorgio Armani, Calvin Klein a další. Kosmetické kampaně má za sebou pro L’Oréal či Revlon. V roce 2004 byla časopisem Forbes vyhlášena jako nejlépe placená modelka roku s výdělkem 10,5 milionu dolarů, tedy zhruba 175 milionů korun.

Reklama

Další články

Načítám