Hlavní obsah
Článek

Třináct let působili jako šťastně zamilovaní manželé a dokonalá rodina s talentovanými dětmi. Jenže ve skutečnosti herce Willa Smithe (42) a Jadu Pinkett (39) čeká rozvod. S šokující informací přišel americký magazín In Touch Weekly.

Co se však mohlo tak najednou stát? Pár se ještě před několika týdny objevil na fotografiích z jejich honosné rezidence v Malibu v časopisu Architectural Digest a z rozhovoru, jenž mu poskytli, nic nenaznačovalo, že se k rozvodu schyluje. Manželé byli navíc ještě o víkendu spatřeni, jak si užívají společných chvil na jednom z luxusních hotelů v Miami.

Will s Jadou spolu mají třináctiletého syna Jadena a desetiletou Willow. Oba sourozenci jsou již v takto útlém věku velice úspěšní. Jaden si minulý rok zahrál například v remaku slavného filmu The Karate Kid či v dokumentu Never Say Never Justina Biebera, s nímž se zároveň podílel na stejnojmenném songu, kde Jaden figuruje jako rapper.

O tři roky mladší Willow je rovněž dětskou herečkou a zpěvačkou. Největšího úspěchu dosáhla svým singlem Whip My Hair, který se dostal na 11. místo v hitparádě Billboard Hot 100. Za film Kit Kittredge: An American Girl získala v roce 2009 cenu pro nejlepšího mladého umělce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám