Hlavní obsah
Článek

Figuru má jako lamač skal, zatím ale spíš láme zpěvem srdce svých fanynek. Především fanynkami oblíbený pěvec Martin Maxa (63) slavil jubileum hlavně v nemocnici. Byl na operaci a čeká ho série dalších.

„Mám po operaci kolene, ale čeká mě toho víc. Jsem už mírně opotřebovaný. Brouzdám si středním věkem, tudíž jsem zralý na celkový repas. Budu renovovat všechny klouby a dávat je dohromady, abych byl opět jura a mladík. Jedno koleno už mám za sebou, takže mě čeká druhé a ramena,“ popsal Super.cz zpěvák na dopravně preventivní akci Zkus to bezpečně, kde třeba zkoušel couvat na přesnost.

Operaci si docela protrpěl. „Bolelo to docela dost, ale nebylo to až tak hrozné, jak jsem čekal. Byl jsem v péči vynikajících doktorů, kteří odvedli dobrou práci. A samozřejmě krásných sestřiček. Poměrně rychle jsem to rozchodil. Nekulhám a je to dobré,“ pochvaluje si svůj stav Maxa.

Ten půlkulatiny moc neřešil, o tom, co se mu podařilo a co ne, ale přemýšlel.

„Neustále bilancuju. Jsem toho názoru, že člověk si to všechno musí zbilancovat správně. Jsem sečtělý, něco o tom vím. Je mi jasné, že tělo nemáme navěky. Když jdu na operaci, vím o tom naprosto všechno, skoro jako lékař,“ směje se Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám