Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pusťte se do jarního úklidu, vyprázdněte šatní skříně! Tyhle kousky potřebují místo. Chcete mít vlastní snadno rozpoznatelný styl a nebojíte se okolí překvapit? V bomberu, culotte kalhotách a s rozvernými balerínkami to zvládnete na jedničku. Kde vybrat to nejlepší a neztratit tím celý víkend? Na Glami.cz najdete všechno pěkně pohromadě, už vám neuniknou žádné slevy, značky ani nejnovější trendy.

Bomber se špetkou rebelie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinovat zdánlivě neslučitelné a vypadat v tom skvěle, to je umění módy. Původem letecká bunda, ač vypadá na první pohled obyčejně, osvěží každý outfit. Snadno se kombinuje s kalhotami, pouzdrovou midi sukní nebo elegantními šaty. Bomber obléknete na večerní drink s přáteli i do práce. Jakou variantu zvolit? Trendy je klasická khaki nebo barevná varianta s výrazným potiskem. Na Glami najdete kousky již od 699 Kč z desítek kamenných i internetových obchodů.

Lehká maxi sukně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem letošního jara jsou jednoduché uvolněné střihy. Chcete se cítit pohodlně a stylově zároveň? Oblečte si maxi sukni z lehké splývavé látky. Sluší každé postavě a skryje jakékoliv nedostatky. Kombinujte ji s klasickým tričkem, výrazným šperkem a voilá, elegantní dokonale ženský outfit je na světe! Chcete mít tento stylový kousek již za 199 Kč? Inspirujte se na Glami.

Elegantní palazzo a culotte kalhoty od 159 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte chuť své okolí překvapit, možná i šokovat? Potom vsaďte na široké nohavice, stejně jako Jessica Biel ve filmu Lekce neslušného chování. Palazzo se hodí jak pro štíhlé dlouhonožky, které mohou kalhoty kombinovat s širokým crop topem, tak pro baculky. Ty by měly volit obepnutý top, který zvýrazní siluetu. Inovátorky musí vyzkoušet culottes, tříčtvrteční variantu kalhot. Stačí doplnit o lehkou blůzu, vypasované sáčko nebo vestu. Obujte sandálky na podpatku a máte skvělý jarní outfit nejen na obchodní jednání. Navíc skvělá zpráva pro všechny - na Glami tyto kousky pořídíte až se 60% slevou! Vybírat můžete z oblíbených značek H&M, Vero Moda, Promod, Reserved i řady dalších.

Baleríny se špičkou, balzám pro vaše nohy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemáte ráda podpatky? Pak volejte sláva a tři dny se radujte. Konečně je tu pohodlná obuv, kterou si můžete vzít i ke koktejlovým šatům a budete stále IN. Špičaté baleríny zpředu připomínají lodičky, čímž vytvářejí elegantní dojem. Na rozdíl od lodiček si jimi ale neničíte záda ani nohy. Aktuální sezónu si rozhodně užijte v pohodlných a kvalitních botách značek Tamaris, Högl nebo Gino Rossi až s 50% slevou.

Romantické krajkové šaty od 290 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak na podzim loňského roku pařížská přehlídková mola ukázala, do transparentních krajkových šatů se světoví módní návrháři přímo zamilovali a nejspíš se do nich zamilujete i vy. Jsou něžné, ženské i elegantní. Určitě vás nepřestanou bavit ani za několik let. Ráno přes ně přehodíte sáčko, obujete lodičky a můžete vyrazit do práce. Na odpolední setkání s kamarádkou se přezujete do balerínek. A večer? Vytáhnete starý známý bomber, elegantní kecky a jde se do kina. Jak vidíte, jedny šaty nadělají spoustu parády. Užijte si je taky, na Glami najdete více než 2 500 kousků.

Další články

Načítám