Hlavní obsah
Článek

Dávno vyrostla z nevinnosti a bohužel i z oblečení... Členka bývalé dívčí skupiny Sugababes Mutya Buena prošla od dob slávy této britské kapely obrovskou proměnou a bohužel ne zrovna k lepšímu. Kdysi zajímavá a exoticky vypadající zpěvačka se společenským akcím už spíš vyhýbá, ale nedávno udělala výjimku a dostavila se na narozeninovou oslavu televizní hvězdičky a manželky anglického fotbalisty Emila Heskeye Chantelle Heskey a modelky Rikayi Tagoe v Londýně.

Zpěvaččin dosti neortodoxní zjev překvapil mnohé přítomné. Tělo samá kérka a navíc tílko a kratičké šortky na značně neforemné postavě, to chce jednoznačně kopec odvahy. Dnes třicetiletá Mutya na tom přitom s postavou byla před lety ještě o poznání hůř a ve svých třiadvaceti, kdy se navíc účastnila reality show Celebrity Big Brother, prý dosáhla dokonce velikosti 44...

Bueně se však ani jinak příliš nedaří. Pokus o znovuvzkříšení zašlé slávy skupiny, která měla z dívčích kapel po Spice Girls nejvíce hitů na vrcholu hudebních žebříčků (Freak like Me, Round Round, Hole in the Head, Push the Button, Walk This Way a About You Now) bohužel nevyšel a zpěvačka v září 2014 dokonce vyhlásila osobní bankrot.

Reklama

Další články

Načítám