Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotický herec a zpěvák Ben Cristovao (36) se pořádně plácnul přes kapsu. Své krásné přítelkyni Monice Bagárové (29) věnoval k narozeninám dárek za statisíce. Zaplatil pořádně luxusní dovolenou v Barceloně v nejexkluzivnějším hotelu ve Španělsku.

„Monča měla sedmnáctiny a chtěl jsem jí udělat pořádnou radost. Myslím, že byla nadšená,“ řekl Super.cz Ben. „Dal jsem jí vybrat mezi Portugalskem a Španělskem, řekla Portugalsko, tak jsme jeli do Barcelony,“ směje se Cristovao.

„Znal jsem v Barceloně hotel, který vypadá stejně jako nejdražší hotel světa - plachetnice v Dubaji.  A je taky pořádně drahý. V Portugalsku to neznám. Věděl jsem, že bude Monča nadšená,“ vysvětluje Ben.

V Barceloně strávili deset dní. Pět dní si užívali památek a pak už jen odpočívali. „Bazén, pokoj, bazén, pokoj. Hotel mě stál 500 eur na noc, tak jsme si to museli přeci užít,“ dodal Ben, který pár dní po návratu opět odcestoval. Tentokrát do Las Angeles, kde ho čekalo natáčení nového videoklipu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám