Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Její věk by jí nikdo nehádal, přesto se tahle na první pohled divoká a krásná herečka rozhodla zahalit svůj půvab! Řeč je o Alici Bendové (50). Důvod pro to, že odmítá nosit výstřihy a zdůraznit tak svou ženskost, je čistě prozaický. Je to ze studu. Ve videu odpověděla i na to, jak to má nyní s plánováním svatby.

Alici jsme potkali v Praze na Strahově na dopravní akci Zkus to bezpečně!, na které složky záchranného systému (zdravotníci, policisté a hasiči) ukazovaly svůj um a velcí i malí se mohli zdokonalovat v řízení. Dospělí v řízení aut, malí motokár, koloběžek či kol.

Bendová tvrdí, že při setkání s policisty výstřihu nezneužívá.

„Nepomohou mi, moc je totiž nenosím. Když jsem s dětmi, pořád kolem nich běhám někde na hřišti a z výstřihu by třeba mohlo něco vypadnout. Myslím si, že se v tomhle ohledu dostatečně vyřádím při natáčení seriálů nebo filmů, v civilu jsem umírněnější,“ řekla Super.cz Alice Bendová.

Ta je prý za volantem opatrná, jen jednou to kdysi přehnala s rychlostí o hodně desítek kilometrů. Od té doby, co je matka, se prý ale zklidnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám