Hlavní obsah
Článek

Chudák kluk! Na internetu ho „žerou“ statisíce dívek, které motivuje k tomu, aby se měly rády takové, jaké jsou, Raego zase klukům radí, aby se ke svým slečnám chovali jako k princeznám. Teď se ale objevila řada zlounů, co mu nepřejí počínající slávu a úspěch a chtějí mu asi ublížit, protože tvrdí věci, kterým se nechce ani náhodou věřit! Hlasujte v anketě na konci článku.

Všechny ty zlé, nepřející jazyky hovoří třeba o paranoie, urážkách lidí v týmu i majitelů klubů, v nichž pořádá koncerty, ale i o dalších podivnostech. „Všechno je jinak, stal jsem se obětí stalkingu,“ brání se Raego a my mu samozřejmě bezvýhradně věříme!

„Nálady se mu každou chvíli mění, v jednu chvíli je nejlepší kamarád, za chvíli pak ale začne obviňovat z toho, že si ho tajně natáčíte a že vás někdo nasadil, aby ho zničil. Nepřáli bychom vám zažít ty zvláštní noční telefonáty s ním. Ke zpěvačkám se chová jako k bezcenným a lehce nahraditelným bytostem. Dokonce je přímo ponižuje. Je hrozně komplikovaná osobnost, nedá se s ním vydržet, nic mu není svaté,“ tvrdí spiklenci samé ošklivé věci, které zní, jako by mluvili o někom úplně jiném. Tohle určitě nemůže být ten hrozně fajn Raego, jak ho známe už léta!

Jenže zdroje přitvrzují! „Když má někomu zaplatit dlužnou částku za odvedenou práci, je schopný si vymyslet, že strhává třeba několik tisíc za to, že se s ním dotyčný zná a že s ním mohl spolupracovat,“ zní další z obvinění, kterých je nepočítaně a jedno je podezřelejší, než druhé.

„Je to ke mně hrozně nefér, Možná je dobrý se zamyslet, že nikdo nemá právo soudit lidi a hrabat se v soukromí. Já se nad sebou zamyslel a vím, co dělám špatně. Mám kouče a pracuju na tom. Ale je pravda, že jsem se stal obětí stalkingu a vydírání a nelegálně na mě sbírali materiály a sledovali mě,“ tvrdí rapper. Razantně odmítá i náznaky o tom, že by používal povzbuzovadla nálady.

Je vám zpěvák Raego sympatický?
Ano
20,8 %
Ne
79,2 %
Celkem hlasovalo 10880 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám