Hlavní obsah
Článek

"Je to tak. Už začínám zase přemýšlet o zahraničí, kde jsem před soutěží působila. V Turecku jsem jako modelka pracovala. Jsem myslím dobrý typ na modeling tam. Byla jsem v Istanbulu úspěšná, tak proč to zase nezkusit," řekla Super.cz Vignerová (36), která začala randit s fotbalistou Tomášem Ujfalušim, který kope za Galatasaray Istanbul.

Také kvůli nové lásce chce jako modelka opět do světa. "Určitě na to má vztah s Tomášem vliv, ale není to jediný důvod. Cestování mi chybělo," říká Aneta. "Chci to teď probrat s agenturou, počkám si na nabídky. Kontakty z minulosti v Istanbulu mám i svoje, takže v tom nevidím problém," vysvětluje Vignerová.

Super.cz exkluzivně v pondělí poprvé přiznala vztah s jedním z nejpohlednějších fotbalistů Ujfalušim. Dohromady se dali krátce po jejím rozchodu s muzikantem Davidem Krausem (44).

Aneta popírá, že by Ujfaluši byl důvodem rozchodu a udržovala nějaký čas poměr s oběma muži. "S Davidem jsme se rozešli před třemi měsíci. Když jsem si začala s Tomášem, byl jedním z prvních, komu jsem to řekla. Určitě jsem neměla dva vztahy najednou," dodala Vignerová.

Reklama

Další články

Načítám