Hlavní obsah
Článek

Dnes dvaatřicetiletý Brazilec Rodrigo Alves propadl zkrášlování na klinikách plastické chirurgie už ve dvaceti letech. Jeho idolem se stal Ken - partner panenky Barbie, jemuž se chce co nejvíc podobat. Muž podle svých slov absolvoval už 42 nejrůznějších zákroků a utratil za ně neuvěřitelných 300 tisíc liber (10 200 000 korun). Kromě tradičních liposukcí či botoxových výplní má například voperovaný implantát v břiše, díky němuž se pyšní ‚pekáčem buchet‘. Nyní to ale vypadá, že Rodrigo na svou obsesi zle doplatil.

V únoru živoucí Ken absolvoval svou již šestou operaci nosu. Jenže implantovanou chrupavku od dárce jeho tělo nepřijalo, tkáň se mu začala propadat a Rodrigo opět musel pod kudlu. V nose se mu totiž objevila nebezpečná infekce požírající okolní tkáň. Lékaři se navíc obávají, že novou tkáň by jeho tělo nemuselo už nikdy přijmout. Muži se v nose postupně zvětšuje díra, která mu začíná působit potíže při dýchání.

„Ta infekce mi může zohyzdit celý obličej. Veškerá tkáň kolem může být ohrožena. Jsem vážně velmi vyděšený. Mám v nose díru, která se zvětšuje. Špatně se mi kvůli tomu dýchá,“ obává se Alves.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám