Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Můj tajný projekt,“ mlžila nedávno devatenáctiletá modelka na Instagramu u své dosud nejpikantnější sdílené fotografie. Tahle kráska prozatím zažívá doslova snový duben. Kromě toho, že si užila parádní dovolenou s přáteli v Karibiku a o jejích senzačních křivkách v plavkách se psalo snad všude po světě, byla časopisem Daily Front Row zvolena modelkou roku. Porazila tak i svou o rok starší a nejen v modelingu dosud úspěšnější sestru Gigi Hadid.

Šoubyznysem protřelí čtenáři už zřejmě vědí, že jde o půvabnou partnerku zpěváka The Weeknda Bellu Hadid. Ta je momentálně opět v jednom kole a zatímco minulý týden fotila v křiklavě růžovém modelu a kloboučku v newyorském Central Parku, o pár dní později toho na sobě měla o poznání méně.

„Promiň mami. Tajný projekt s mým týmem snů @nomadrj a @elizabethsulcer,“ omlouvala se na oko mamince Yolandě Hadid modelka a nastínila, že se na projektu podílel fotograf Russell James a stylistka časopisu Vogue Elizabeth Sulcer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám