Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Herec Saša Rašilov (39) má za sebou nejnáročnější natáčení svého života. Poslední dobou začíná dostávat jiný typ rolí. O letošních prázdninách si zahrál  například stárnoucího prošedivělého krále v nové pohádce Sněžný drak. A prošel totální změnou vizáže. V novém filmu Hranaři si zase zahraje krutého mstitele, který nejde pro kulku daleko. Sám herec ale přiznává, že přípravy na natáčení byly velmi náročné.

„Prošel jsem nebývalou průpravou. Pod dohledem profesionálů jsem se ještě před první klapkou naučil střílet, rozkopávat dveře, likvidovat bezpečnostní kamery, poutat lidi a křičet na pachatele, tak aby ze mě šel opravdový strach,“ svěřil se Super.cz Rašilov, který měl opravdu jen ty nejlepší rádce.

Při natáčení akčních scén byli proto přítomni odborníci a poradci, kteří školí elitní vojáky zásahových jednotek. A Rašilov, který ve filmu Hranaři ztvárňuje roli bývalého policisty, dostal rady i výzbroj od těch nejlepších. Stejně jako policisté zásahových jednotek měl na sobě žáruvzdorné vybavení, nomexovou kombinézu a kuklu.

Kolik postav ve filmu Hranaři zemře? To se dozvíte už v prosinci 2011, kdy půjde film do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám