Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeden z nejcharizmatičtějších českých herců Igor Bareš (57) se v pátek dožil významného výročí! Otec tří dětí, jehož poznávacím znamením jsou laskavé oči a schopnost hrát lidské bestie, ale i spravedlivé chlapíky, prý radši nepřemýšlí nad tím, co se mu v životě povedlo a co ne. „Byla by to bilanční sebevražda, nebudu se zamýšlet nad tím, co jsem mohl udělat lépe,“ říká naprosto jasně.

Šéf z Případů 1. republiky, ale i „sviňák“ z Hořícího keře nebo sympatický taťka z Horákových slaví prací. Den před jubileem hrál ve Stavovském divadle ve hře Les, která měla kvůli nemoci Ivy Janžurové dva měsíce pauzu, v den svých narozek natáčel na Kokořínsku seriál Četníci z Luhačovic.

„Teď jedu domů, má žena pro mne chystá nějaké překvapení. Ultrazvuk to nebude, třetí dítě mít nebudeme. Podařilo se jí ale utajit do poslední chvíle, co připravuje. Přehánět to však nebudu, v sobotu mám odpoledne dabing,“ říká herec, který si před lety prošel divokým pijáckým obdobím.

A jak vzpomíná na dobu, kdy měl ještě bujnou kštici? „Myslím, že to bylo na konci devadesátých let. Pak už nastala celoplošná devastace,“ dodal se sebou příjemně srovnaný umělec, který bezesporu patří k naprosté herecké špičce.

Reklama

Další články

Načítám