Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruská modelka Natalia Vodianova bude brzy ještě zasloužilejší maminkou než dosud. Ve svých 34 letech čeká už pátého potomka. Ve čtvrtek promluvila v Londýně na prvním světovém obchodním summitu nazvaném Millennial Business Summit, kde také poprvé ukázala rostoucí bříško.

Vodianova symbolizuje dokonalé spojení úspěšné kariéry s mateřstvím, vždyť i jako čtyřnásobná maminka se v loňském žebříčku nejlépe placených modelek světa magazínu Forbes s výdělkem sedm miliónů dolarů za jediný rok umístila na čtvrtém místě. Na větší obnos než ona si přišly už jen Doutzen Kroes (7,5 miliónu dolarů), Cara Delevingne s Adrianou Limou dělící se o druhou příčku s devíti milióny dolarů a pochopitelně Gisele Bundchen, která kolegyním s 44 milióny dolarů jako obvykle pořádně utekla.

Očekávané miminko bude po synovi Maximovi (2) modelčiným druhým potomkem s partnerem Antoinem Arnaultem. Z manželství s Justinem Portmanem si Natalia odnesla tři děti - syna Lucase Alexandera (14), dceru Nevu (10) a syna Viktora (8).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám