Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Čtvrtníček (52) a Kateřina Kaira Hrachovcová (49) tvoří v seriálu Přístav jeden z nejvtipnějších párů. Oba herci se perfektně doplňují a jedna hláška střídá druhou.

A to nejen díky scénáři, ale i díky souhře herců, kteří si neustále dělají legrácky a navzájem se rozesmívají. Tentokrát ale musel jít úsměv stranou, byť zdánlivě vážná scéna, jak můžete vidět v naší videoukázce, opět působí spíše humorným dojmem.

Drsňák Radim v podání Čtvrtníčka si Kairu alias Milenu za žádnou cenu nechce vzít za ženu. Teď však spadla klec. Milena se od Radima na truc odstěhuje a ten bez ní nemůže žít. Konečně proto dojde na žádost o ruku, kterou si Čtvrtníček náležitě vychutnal.

S Kairou opět zahráli jednu z mnoha vtipných scén. Čtvrtníček nasadil psí oči a požádal ji o ruku. Aby mu dojatá Kaira opravdu neodolala, dostala od něj zvadlou kytičku. Zatímco jiná žena by utekla a povadlá květina by ji urazila, Kaira nadšeně skočí Čtvrtníčkovi do náruče. Ten už samozřejmě moc nadšen není, ale žádost o ruku už vrátit nemůže...

Reklama

Další články

Načítám