Hlavní obsah
Článek

Pokud nejste neprofouknutelní, za rohem neparkujete svoje Husky, nebo se nehlásíte k exhibicionismu, tak to potřebujete k poklidnému spánku peřinu. Pořiďte jí na jaro novej ohoz. Povlečení z Cunami.cz jí bude ukrutně slušet a navíc je tak příjemné, že vás ráno z postele budou muset tahat heverem.

Květinová záplava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ten pocit znáte. Ležíte si na louce, sluneční paprsky vesele tancují a hřejí na tváři, vzduchem se nese květinová vůně. S bavlněným povlečením Oranmore se kvůli tomu nemusíte tahat ven. Zažijete to každý den v posteli. Jen pak vstanete vyspalí tak do růžova, že cestou do práce nebudete stačit uhýbat závistivým pohledům nedospalců. S tím už vám ale nepomůžeme.

Pruh, pruh, čára, čára

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proužky není radno si zahrávat. Tuplem ne, když jsou na vás v přesile. Na povlečení Gold Coast ze 100% bavlny je jen sotva spočítáte. Je lepší se vzdát a naštrůdlovat si to do peřin. Tam vás pak jejich mocná síla zhypnotizuje ke spánku. Upozornění: z hypnózy vás probudí jen vůně ranní kávy, letmý polibek nebo drnčící zvuk budíku. Alternativní metody nebudou fungovat.

V zemi zdejší nejjemnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se to profláklo. Zrcadlo promluvilo, ještě než ho uražená zlá královna stačila rozbít na padrť. Tenhle boží flák z mikrovlákna – povlečení Thuin prostě nemá v celé galaxii konkurenci. Taky je kvůli tomu pěkný náfuka. To je ale i k užitku, po nafouknutí do něj totiž snadno oblečete svoji peřinu. Tak rychle kupujte, ať vám ho nikdo nevyfoukne!

Teplo nejen v teplákách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když si teploty ještě příliš nešplhly a spíš drží náladu na bodě mrazu, často vám ofukují palce a zábnou všechny končetiny. Každému kdo nemá srst Yettiho, pak teplá bavlněná náruč přijde k duhu. Povlečení Freneker vás bude zahřívat, dokud všechny fujavice nepřejdou. To vám slavnostně slibujeme.

OUT jo? Ne vždy a všude IN!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky jménu to nemá povlečení z mikrovlákna Outjo zrovna jako procházku růžovou zahradou. Ví ale, že teď vážně frčí a ve skladu je kvůli němu fičák, že si sotva odfrknem, tak nevěší hlavu. Když ho pověsíte uschnout na balkon, všechny sousedky zezelenají závistí.

Další články

Načítám