Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) nedávno oslavila třemi obřími narozeninovými megakoncerty v Bratislavě padesátiny. Ale jen málokdo by jí padesátku tipoval.

Bílá se pořád pyšní dokonalou postavou, kterou si tak může dovolit ukazovat v upnutých sexy outfitech. Nejinak tomu bylo i na křtu nového alba s názvem Lucie Bílá - Hana, které mnohonásobné Slavici slavnostně pokřtila její kolegyně Hana Zagorová (†75). Bílá opět odhalila štíhlé nožky v krátkých šatičkách i svůdný výstřih.

„Prožívám teď opravdu jedno z nejkrásnějších období života. Na Slovensku jsme udělali něco, co bylo bez nadsázky světové. Show se vším všudy, neuvěřitelnými kostýmy, skvělou muzikou, řadou hostů, laserovou show, prostě parádní koncerty, a navíc mi vyšlo i tohle zásadní album mé kariéry, ze kterého mám hezký pocit. Potřebovala jsem nový impulz. Už jsem spolupracovala v podstatě, s kým jsem chtěla, teď jsem zvolila spolupráci s mladým týmem a rozhodla jsem se dobře. Poslechněte si tu desku a uvidíte,“ nechala se slyšet na slavnostním křtu Bílá.

Novinka obsahuje jedenáct nových původních písniček. Hlavní roli v projektu sehrál Martin Maxo Šrámek, který se se spolupracovníky postaral o výslednou zvukovou podobu alba. To se necelý týden od jeho vydání dočkalo Zlaté desky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám