Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V O2 se zase někdo pořádně přepočítal! Poté, co v lednu vyházel největší český operátor z okna spousty peněz za slevy na psí granule nebo sportovní vybavení pro svoje zákazníky, teď přichází další šok. V O2 mají už asi vystaráno, protože tentokrát začali rozdávat televize zadarmo, jako by se nechumelilo!

Do své vlastní TV přitom skupují jednu sportovní soutěž za druhou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Posledně pro změnu navýšili kapacitu zpětného zhlédnutí až na 50 hodin – což znamenalo další ohromné investice do techniky!

Proč tedy teď nesmyslně rozdávají zadarmo svoji televizi?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na šokující možnost sledovat bezplatně třeba i speciální kanál O2 Sport nás upozornil čtenář Jirka z Kladna: „Tu akci jsem viděl v reklamě na Facebooku. Zadal jsem svoje číslo, zavolala ženská z O2 a dala mi televizi na 2 měsíce zadarmo. A ještě mi řekla, že ji můžu jenom tak vrátit zpátky!“ kroutí hlavou a vysvětluje fungování podivné akce fotbalový fanoušek. Faktem je, že díky tomuhle fíglu si může každý vyzkoušet i slavnou „Multidimenzi“ placené O2 TV, aniž by zaplatil jedinou korunu.

Zjistili jsme za vás: Jak sledovat placený kanál O2 Sport zadarmo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodli jsme se trik taky vyzkoušet a skutečně – černý set-top box přišel zdarma až na zadanou adresu. Stačilo ho připojit k internetu, který navíc ani nemusí být od O2, a už jsme se dívali na fotbal. Fígl je v tom, že můžete O2 TV těsně před uplynutím 2 měsíců zase sbalit do krabice a odnést třeba na prodejnu operátora. Nezaplatíte tak ani korunu! Český operátor si asi myslí, že si lidé televizi plnou futuristických funkcí a nakoupených sportovních soutěží oblíbí a začnou mu po 2 měsících platit.

Nenechte televize jiným – tady je odkaz na stránku pro vyzvednutí TV zadarmo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám