Hlavní obsah
Článek

Možná by mohla vyučovat pantomimu. A i kdyby ne, hezky se na ni alespoň kouká. Česká Barbie Dominika Myslivcová (29), jedna z nejúspěšnějších českých blogerek, natočila video, v němž předvádí, jak by vypadali všichni ti hojně používaní smajlíci v reálu. Většina pánů ale bude hypnotizovat jenom jedno místo jejího těla!

Dominika si totiž vzala růžový svršek, který vůbec nezakrýval její ňadra. Ta tu vykukovala skoro celá, tu jako by rafinovaně naznačovala, že tam někde v hlubinách jsou, v horším případě se diváci při sledování modlí, aby konečně přestala máchat před svým hrudníkem rukama, aby jim už nezakrývala výhled. Na druhou stranu je třeba uznat, že jde i bez jejích ňader o docela zábavné video.

Je to s podivem, ale tahle mladá holka ze severní Moravy, kterou mnozí označují za zlatokopku, na podobných „blbůstkách“ vytříská docela majlant.

„Nejúspěšnější čeští blogeři si mohou vydělat desítky tisíc měsíčně. Co jsem koukal, to její nejúspěšnější video má dokonce už 52 miliónů zhlédnutí, a tak rozhodně nebude nijak chudá. Odhadem má tak padesát tisíc za měsíc,“ řekl Super.cz IT odborník.

Za psaní módních blogů, moderování a účast na společenských akcích si dle našich zpráv pohledná slečna vydělá dalších pár desítek tisíc. Celkově by mohla mít měsíční příjem stejný jako ministři vlády, takže i kdyby měla nějakého toho bohatce, který by si ji choval ve stáji, nějaké ty „drobné na kafe“ stejně bude mít vlastní. Pokud nebude tedy naopak zajímavé sousto pro zlatokopy ona sama.

„Točím pro televizi, kde mám vlastní pořad, chystám nové klipy, mám hrát i v celovečerním filmu,“ chlubí se Dominika Myslivcová, jak se jí rozjíždí kariéra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám