Hlavní obsah
Článek

Ženština, která se celý život protlouká televizními pořady nevalných kvalit, nejspíš nebude favoritkou na titul Maminka roku. Tamara Beckwith při výchově svého nejmladšího potomka očividně mateřskou láskou nepřekypuje.

Trojnásobná matka, která by vzala zavděk i účinkování v nočních pořadech se soutěžní tajenkou, si ve Velké Británii příliš slunečních paprsků neužije, takže vyrazila se svou rodinou do Miami. Televizní celebrita ukázala své vadnoucí tělo v černých bikinách, ale kromě pózování se musela věnovat svým dětem, což ji očividně příliš netěšilo.

Když jejího ročního syna jménem Vero omrzely plážové hrátky, dožadoval se přítomnosti své maminky, která se ho ale chopila dost necitlivým způsobem a odnesla ho ke svému manželovi jako věc, k níž nemá žádný osobní vztah.

Beckwith se v roce 2007 po dvanáctileté známosti provdala za Giorgia Veroniho, s nímž má kromě Vera i sedmiletou Violet. Roli maminky si však vyzkoušela podstatně dříve. Z předchozího vztahu má osmadvacetiletou dceru Anoushku, která působí ve Francii jako fotografka.

Reklama

Další články

Načítám