Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ženská krása je univerzální, takže se domácí modelky mohou uplatnit i tam, kde by je čekal málokdo. Thajská společnost exportující sůl rozhodně nepochybila, když vsadila na křivky Češky Terezy Jelínkové.

Modelka, která se úspěšně prosazuje v zahraničí, už dobře ví, že žhavé kampaně nesouvisejí jen se spodním prádlem. V USA si už vyzkoušela focení pro balenou vodu, již v Kalifornii propagují ty největší sexbomby.

Letos Terezu pracovní povinnosti zavedly do Thajska, kde strávila tři měsíce. Na povalování na pláži ale moc času neměla, protože o ni byl velký zájem. Novou zkušeností pro ni bylo pózování pro společnost produkující sůl, což se ukázalo jako nepříliš komfortní.

„Myslela jsem si, že to bude zábava, ale opak byl pravdou. Jen si zkuste lehnout na hrubou sůl jen tak v plavkách. Po focení jsem měla na pozadí a stehnech krvavé šrámy,“ řekla o nezvyklém pózování Tereza, která je ochotná kvůli hezké fotce přinést oběť.

Atraktivní Češka v bikinách způsobila mezi místními dělníky rozruch, protože takové zpestření v práci jen tak nezažijí. „Po focení jsem vyzkoušela zdejší sprchu, která spočívala jen v polévání se kalíškem vody. Sůl jsem na sobě cítila ještě další dva dny, ale byl to opravdu zajímavý zážitek,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám