Hlavní obsah
Článek

Dokonale vytuněná jako vždy. Dominika Mesarošová (38) výjimečně není svlečená skoro z kůže, nešpulí pozadí ani nerozbíjí čočky foťáků svými obřími silikonovými ňadry. Přesto z ní jsou i v outfitu paní ředitelové mužští fanoušci paf!

Vystajlované nehty na rukou, luxusní hodinky, punčocháče a lem kožené sukně, která zakrývá to, co zakryto musí zůstat. Tak se fandům modelka ukázala, a ti se mohou radostí zbláznit.

„Do práce jezdím vždy upravená. Už ze mě není žádná puberťačka, ale paní ředitelová,“ napsala k fotkám na sociální síť. Dominika Mesarošová nevlastní žádný kadeřnický nebo kosmetický salón, jak by se dalo čekat, ale už poosmé pořádá projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Příští víkend odlétá s partou dívek za hranice všedních dnů, kde je bude učit vše, co potřebují vědět při svých začátcích v modelingu.

A hned po návratu má casting na podzimní devátý ročník. „Běhám kvůli tomu pořád po schůzkách, ale vymyslela jsem si projekt od A do Z a strašně mě to baví. Fascinuje mě, že se vždy objeví nějaká slečna, která mě nadchne svými předpoklady pro modeling. Zúčastnit se může opravdu každá, kolikrát se i z nenápadné šedé myšky stane na konci vítězka projektu,“ řekla nám k tomu Mesarošová, která podle mnohých i po třicítce vypadá hodně sexy a zraje jako víno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám