Hlavní obsah
Článek

Pohubla a je prý zatím pořádný pohyb. Jaký a zda ne nějaký pikantní, to si může každý jen domýšlet, v rozhovoru pro Super.cz ale Ewa Farna (30) pěla chválu na svého přítele Martina Chobota, s kterým jí to prý klape úplně ve všem na jedničku.

„S přítelem je nám skvěle, jsem hrozně ráda. Funguje nám to krásně. Je třeba o ten vztah dbát. Jsem temperamentní, mám to v krvi, ale od svého kluka si nechávám poradit. Nejsem taková, co dupne a má ho pod pantoflem,“ řekla nám Farna na cenách Anděl, kde vypadala fantasticky.

Pořád slýchávala narážky na svou postavu, tak se do toho obula. Co si myslí o radikálních dietách?

„Holky, je to blbost. Několikrát v životě jsem to zkoušela. A to vůbec ne teď, ale předtím. Je to nesmysl. To, že si řeknete, že budete dva týdny budete jíst zelené, a pak se nemůžete dočkat čokolády, o tom to není. Dieta je styl života. Ten si myslím vedu dobrý. Je to o tom pohybu, který ale teď mám, a je to v pohodě,“ prozradila nám.

Zda i za tím pohybem je její sympatický přítel, to už jsme se nedozvěděli, její nakažlivý a všeříkající smích možná ale mluvil za ni!

Ceremoniál už delší dobu pořádá její dlouholetý manažer Lešek Wronka. Sošku prý vyhrála za deset let své kariéry jen jednou. „Nevážila bych si toho, kdybych věděla, že je to zařízený. To nepřipadá v úvahu,“ odmítla Farna fámy o možné protekci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám