Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) svým ovečkám z Dětí ráje připravil večírek roku. Oslavovala se cena Thálie Jana Kříže za roli Michala. I když má Sagvan starosti kvůli dluhům, které musí zaplatit svým bývalým kamarádům, exproducentům pražských Dětí ráje Michalovi Bělouškovi a Viktorovi Mrázovi, na párty skákal radostí z úspěchu svého muzikálu.

"Je úžasný dostat cenu za něco, co se povedlo," řekl Super.cz Tofi. "Hráli jsme Děti ráje pět let v Praze, s Viktorem a Michalem jsme byli kamarádi, parťáci, producenti. Je mi líto, jak to dopadlo. Tohle je ale jiný představení. Hrajeme v Brně, je nová scéna, režie. Radost ze života si za peníze chlapci nekoupí," řekl Tofi.

"Mrzí mne, že po pěti letech naší spolupráce po mně chtějí kluci peníze, které jim nenáleží. Mojí chybou asi bylo, že jsem se spoléhal na slovo a podanou ruku a také na přátelství, které, jak se ukázalo, tak žádným přátelstvím nebylo. Asi pánové nemohli překousnout velký úspěch nově nastudovaných Dětí Ráje v Brně, které jsem jako producent v Bobycentru znovu uvedl," upřesnil Tofi, který ale finance neřeší. "Thálie je pro mě zadostiučinění, užívám si opojení z vítězství," dodal.

"Nejsem dokonalej producent, ani velkej umělec. Nehraju si na to. Jen jsem napsal muzikál na který chodí lidi a mají nás rádi. Zbožňuju lidi, dostávám od nich energii. Děkuju jim za to moc. Energie z lidí je zlatá, ta je lepší než prachy," dodal Tofi, který nyní prý připravuje projekt, ze kterého si všichni sednou na zadek. "Všichni budou koukat. Bude to fakt dobrý. Brzy se to dozvíte," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám