Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) patři mezi naše nejkrásnější herečky a pyšní se parádní postavou. Věřili byste tomu, že se po nocích cpe smažákem? "Mám zlozvyk, že ráda jím v noci před spaním. Třeba smažený sýr. Ale dám si ho se salátem a tatarku mám z jogurtu. K televizi je to super. Je to takové uspávadlo," řekla Super.cz Kerestešová.

Tohle na romantické večery s přítelem Mikolášem nevypadá... "Jíme stejná jídla, tak nálada je podobná. Je to v pohodě," usmála se herečka na cukrářském kurzu, který absolvovaly herečky z očekávané filmové komedie Jak se zbavit nevěsty.

Andrea je prý dobrá kuchařka, pečení má doma prý pod palcem její přítel. "Vařím dost často, ale peče Mikoláš. Já jsem na maso a a tužší pokrmy, on je na sladkosti. Já sladké nejím už několik let, vyjímečně ochutnám. Není to kvůli linii, ale přestalo mi to chutnat," vysvětluje.

Jak si tedy drží linii? "Snažím se pravidelně cvičit. Jím všechno kromě sladkého. Snažím se jíst na co mám chuť, ale akorát, nepřejídat se," uzavřela Andrea.

Reklama

Další články

Načítám