Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) poprvé ukázala své vnučky Evelínu a Azarii. Herečka si konečně může své vnučky užívat naplno, protože se její syn Hubert po letech práce v zahraničí vrátil do Čech. Jako humanitární pracovník žil poslední roky s rodinou v Pákistánu.

Herečka snachu s vnučkami pozvala na cukrářský kurz, kam vyrazila s kolegyněmi Lenkou Vlasákovou a Andreou Kerestešovou (39) z očekávané filmové komedie Jak se zbavit nevěsty, která jde do kin již 28. dubna. Herečky se učily připravovat pod dohledem mistra cukráře, Francouze Marca Le Bretona, hit léta, jahodový dort Frasier.

"Jsem šťastná, že tady vnučky mám a užívám si je. Vrátili se z Pákistánu a zatím to vypadá, že natrvalo už zůstanou v Čechách. Mám radost moc," říká Super.cz Švandová, která opravdu věří, že její rodina už doma vydrží. "Syn pracuje pro Adru. Záleží to na nabídkách, jaké další dostane. Já doufám, že tady bude co nejdéle," upřesňuje.

Jaká je Švandová babička a peče vnučkám cukrářské skvosty? "Babička jsem rozmazlovací, nejsem moc hlídací, hlídám občas," usmívá se. "Teď se pokouším vymyslet dobrý dorty, s dětmi je to těžký, ne všechno mají rády. Mají docela rády můj štrúdl, jablečný koláč. Ode mě toho moc ještě neměly, zatím spíš čokoládu, tu já nedělám."

Reklama

Další články

Načítám