Hlavní obsah
Článek

Naše nejúspěšnější biatlonistka Gabriela Soukalová se dostala do vybrané společnosti českých sportovců. Podle mnohých nejatraktivnější česká sportovkyně se totiž nechala zvěčnit do už jedenáctého ročníku diáře známých osobností, který vzniká pod taktovkou fotografa Jakuba Ludvíka.

Zatímco krasobruslař Tomáš Verner se neváhal v diáři svléknout do půl těla, copatá Gábina přeci jen pózovala na mnohem decentnější, přesto však působivé fotografii. Kromě krasobruslařského mistra Evropy se Soukalová objevila ve společnosti slavných českých brankářů - hokejového hrdiny z Nagana Dominika Haška a brankáře londýnského Arsenalu a české fotbalové reprezentace Petra Čecha.

Hašek už brankářské rukavice dávno pověsil na hřebík, a tak se fanouškům ukázal v civilní podobě. Ludvík vyfotil usměvavého Dominika coby vášnivého pejskaře. To Petr Čech ještě s brankářskou kariérou zdaleka nekončí.

Zatímco v dresu a pověstné kožené přilbě, která ho chrání po těžkém zranění hlavy, ho v bráně Arsenalu můžeme vidět téměř každý týden, v elegantním obleku ho zahlédneme většinou jen v době, kdy s týmem cestuje na zápas. Anebo tehdy, když ho zrovna fotí Jakub Ludvík, který Čecha zvěčnil coby fešného kravaťáka.

Reklama

Další články

Načítám