Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Super tip, jak ušetřit pořádný balík peněz: cokoliv si teď objednáte u MT nábytek, to vám dovezou až domů úplně zadarmo! Bez omezení cenou, bez jakýchkoliv dalších podmínek. Od poličky na zeď až po celou obývákovou sestavu a se slevami až 67 %. Vyberte si z více než 7 000 modelů nábytku do bytu, domu i zahrady a těšte se ze svého životního nákupu. Taková šance už se nemusí opakovat!

Nový obývák? Vybavte si ho za necelé 4 tisíce! Parádní stěnou s výborným hodnocením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznejte nepoznané s obývací stěnou Sigma 1 za nevídaně nízkou cenu. Nejenže do jejích skříněk schováte vše potřebné, nejenže si díky modernímu povrchu nemusíte lámat hlavu s údržbou nábytku, ale navíc na přání dostanete i vnitřní LED osvětlení vitrín. To pak večer ve vašem obýváku vykouzlí báječnou atmosféru. Doporučujeme my i ostatní zákazníci. Dříve za 11 631 Kč.

“Luxus za pár korun,” říkají nadšení zákazníci. O čem mluví? O skvělé rohové sedačce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr z 19 barevných kombinací, pravé nebo levé provedení rohu, vnitřní úložný prostor, rozložení na prostorné lůžko nebo velmi odolný potah čalounění. To jsou přednosti, díky kterým si sedací soupravu Vanessa oblíbily stovky spokojených milovníků pohodlí. K tomu všemu si přidejte senzační akční cenu a vyjde vám jediné: mimořádně výhodný nákup! Dříve za 8 585 Kč.

Kabáty a bundy schovat! Ale kam? Do prostorné skříně, která ví, jak vám to sluší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do šatní skříně Gerardo s tichými posuvnými dveřmi pohodlně uložíte všechno zimní oblečení, a je úplně jedno, jak obsáhlý šatník máte. Šířku skříně si totiž vyberete podle potřeby, stejně jako světlou, nebo tmavou barvu přírodního dekoru. Oděvy vyskládáte do prostorných polic nebo pověsíte na šatní tyč a před zrcadlem dokonale upravíte svoji vizáž. Super nabídka! Dříve za 10 650 Kč.

Výběr velikosti, různé typy matrací, praktický úložný prostor. Vylaďte si spaní na míru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejoblíbenějších postelí z e-shopu MT nábytek je manželské dvoulůžko Dione. Proč? Pevný materiál s moderním odolným povrchem, 2 rozměry ložné plochy, úložný prostor schovaný ve spodním šuplíku a v nabídce různé matrace pro každý typ postavy. Nejen díky těmto důvodům oceňují majitelé postel 5 hvězdičkami. Přidejte se k nim a spěte také lépe! Dříve za 7 079 Kč.

Jarní výkvět nábytku s dopravou zdarma. Vybavte si byt i zahradu za super podmínek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čas grilování a opalování přichází, připravte se na něj včas. Nejlépe pořízením nové výbavy na zahradu, do pergoly nebo na balkón. U MT nábytek pro vás mají venkovní stoly, židle, sedačky, ale i fóliovníky za mimořádně snížené předsezónní ceny. A k nim tisíce dalších kousků se slevami až 67 %. Neváhejte, speciální jarní akce trvá pouze do 26. dubna!

Další články

Načítám